Un bărbat din Slatina a dispărut de la căminul de bătrâni. Şi familia şi poliţiştii îl caută

Un bărbat din Slatina a dispărut de la căminul de bătrâni. Şi familia şi poliţiştii îl caută

Dispariţia a fost anunţată la poliţie de reprezentanţii Centrului de Îngrijire şi Asistenţă, unde bărbatul era îngrijit, iar familia şi-a dat acordul pentru a-i fi făcute publice semnalmentele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform IPJ Olt, bărbatul în vârstă de 79 ani, Ilie Tismănaru, din Slatina, a plecat voluntar din căminul de bătrâni şi nu s-a mai întors. „La data plecării, 22 mai 2018, acesta era îmbrăcat în trening din fâş bleumarin, pantaloni cu dungi portocalii, şapcă gri, fiind încălţat cu o pereche de papuci din cauciuc. Semnalmente: aproximativ 1,60 m înălţime, greutate 63 kg, ochi căprui, păr grizonat, prezentând calviţie parţială“. Cei care l-au văzut sau pot oferi informaţii despre dispariţie sunt rugaţi să apeleze 112.

Familia a pornit, la rândul ei, propriile căutări, anunţând pe o reţea de socializare totodată că bărbatul suferea de Alzheimer şi că a dispărut marţi, în jurul orei 12,00.

„Şeful de centru a anunţat că bărabtul a dispărut şi imediat s-a declanşat procedura noastră, a fost anunţată poliţia, personalul din centru şi personalul DGASPC a început căutările, acoperind tot oraşul. Bărbatul era puţin dezorientat când a plecat, era şi de puţin timp la noi în centru“, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Olt, Ioana Ciobanu.

Bărbatul dispărut se afla, conform reprezentantei DGASPC Olt, de doar două zile în Centrul de Îngrijire şi Asistenţă din Slatina.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările