Un bărbat din Olt a fost salvat din ştreang de poliţişti. Ce l-a determinat să încerce să se sinucidă

Un bărbat din Olt a fost salvat din ştreang de poliţişti. Ce l-a determinat să încerce să se sinucidă

Bărbatul a fost descoperit la timp de poliţişti în podul casei FOTO: arhiva

Un bărbat în vârstă de 27 ani, care a decis să-şi pună capăt zilelor, a fost salvat din ştreang de poliţiştii chemaţi să aplaneze conflictul provocat de bărbat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul are 27 ani şi a fost dat jos din ştreang de poliţiştii sosiţi la faţa locului pentru a aplana un conflict. Echipajul mixt de jandarmi şi poliţişti a ajuns la domiciliul bărbatului în urma solicitării prin 112 venite de la fratele celui care, în cele din urmă, a decis să-şi pună capăt zilelor. „Sâmbătă seara, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a primit un apel prin S.N.U.A.U. 112 prin care se solicita intervenţia poliţiştilor pentru a aplana un conflict provocat de un bărbat, din comuna Văleni, judeţul Olt. Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Dăneasa, împreună cu o patrulă a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, s-au deplasat de îndată la locul menţionat în apel. La scurt timp după sosirea echipajului, poliţiştii au fost alertaţi despre faptul că bărbatul încearcă să se sinucidă, prin spânzurare, în podul casei. Fără să stea pe gânduri, oamenii legii au intervenit şi au tăiat sfoara, reuşind să îi salveze viaţa bărbatului“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Bărbatul nu ar fi cunoscut cu alte tentative de suicid la activ, însă ar avea probleme de comportament pe fondul consumului de alcool şi al condiţiilor precare de trai. 

Vă recomandăm şi: Gestul disperat al unei femei: S-a stropit cu spirt şi s-a autoincendiat

Misterul sinuciderii unui tânăr poliţist criminalist. Apropiaţii spun că era terorizat de şeful direct

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările