Un bărbat cercetat pentru agresiune sexuală s-a sinucis. Victimă i-ar fi fost o nepoată în vârstă de doar 9 ani

Un bărbat cercetat pentru agresiune sexuală s-a sinucis. Victimă i-ar fi fost o nepoată în vârstă de doar 9 ani

Un bărbat din localitatea olteană Ştefan cel Mare, cercetat pentru agresarea sexuală a unei nepoate în vârstă de 9 ani, s-a sinucis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Presupusa agresiune a avut loc la jumătatea săptămânii trecute. O fetiţă în vârstă de 9 ani, din localitatea Ştefan cel Mare, i-a povestit mamei sale că unchiul în grija căruia a fost lăsată, alături de fratele ei mai mic, ar fi agresat-o sexual.

Fetiţa i-a spus mamei că bărbatul a dezbrăcat-o şi a vrut să întreţină relaţii sexuale, însă nu şi-a putut duce planul la capăt din cauza unei disfuncţii erectile. În tot acest timp, fratelui în vârstă de 7 ani, unchiul i-a dat un telefon să se joace.

Cei doi copii erau lăsaţi cu încredere în grija bărbatului, care le era rudă, chiar de mama lor, care pleca la serviciu, tatăl minorilor fiind plecat la muncă în străinătate.

După ce a început ancheta, fata fiind supusă inclusiv examenului medico-legal, suspectul a luat o decizie radicală. Miercuri, 27 martie 2019, şi-a pus capăt zilelor, spun surse judiciare. Bărbatul, care nu şi-a recunoscut fapta, urma să fie supus testului poligraf.

Reprezentanţii IPJ Olt au confirmat că există un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de agresiune sexuală, dar şi că bărbatul cercetat între timp a decedat, spânzurându-se în locuinţă, fără să existe indicii de moarte suspectă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: