Un bărbat de 52 ani, decedat din cauza COVID-19.  Alte 50 cazuri noi

Un bărbat de 52 ani, decedat din cauza COVID-19.  Alte 50 cazuri noi

Saloanele de la Terapie Intensivă sunt pline FOTO: Inquam Photo

Alte două decese ale unor pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 au fost raportate de către Direcţia de Sănătate Publică Olt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Numărul deceselor a ajuns în Olt la 86, ultimele două fiind raportate astăzi, 14 octombrie 2020. Este vorba de doi bărbaţi, de 77 ani, respectiv 52. Bărbatul în vârstă de 77 ani, din Rusăneşti, a  avut primele simptome cu mai bine de o lună în urmă. În 25 septembrie a fost internat la spitalul din Caracal, iar a doua zi s-a confirmat infecţia cu SARS-CoV-2. Bărbatul, care anterior a fost diagnosticat cu hipertensiune arteriala, sindrom depresiv, cardiopatie ischemică cronică, a decedat marţi, 13 octombrie 2020.

Tot ieri a decedat şi un pacient în vârstă de doar 52 ani, domiciliat în oraşul Balş, internat la spitalul din oraşul Balş. Bărbatul a fost internat în 10 octombrie la Spitalul Orăşenesc Balş, iar marţi, 13 octombrie, ziua în care s-a confirmat infecţia cu SARS-CoV-2, a fost transferat la Spitalul Municipal Caracal, decedând în aceeaşi zi. Bărbatul suferea de mai multe boli: diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială cls III, insuficienţă cardiacă congestivă cls III NYHA, obezitate morbidă.

Cauza consemnată a decesului: stop cardiorespirator, bronhopneumonie, infecţie Covid-19.
Judeţul Olt a raportat 50 noi infectări în ultimele 24 ore, situaţia în spitalele locale fiind din ce în ce mai complicată. Numărul de infectări a ajuns la 2.346 de la debutul pandemiei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările