Un bărbat de 50 ani şi-a pus capăt zilelor. „A fost căsătorit, acum locuia cu un frate“

Un bărbat de 50 ani şi-a pus capăt zilelor. „A fost căsătorit, acum locuia cu un frate“

Poliţiştii au fost sesizaţi, joi-dimineaţă, că un bărbat dintr-o localitate olteană şi-ar fi pus capăt zilelor. Bărbatul avea 50 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorităţile au fost sesizate de un vecin, un bărbat de 50 ani, din localitatea olteană Movileni, fiind găsit spânzurat, într-o anexă, în curtea casei în care locuia alături de fratele său.

„În această dimineaţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat de o femeie, prin SNUAU 112, despre faptul că vecinul său s-ar fi spânzurat. Echipa operativă s-a deplasat de îndată la faţa locului. Din primele verificări se pare că bărbatul, de 50 ani, din comuna Movileni, s-ar fi sinucis. Cadavrul nu prezintă urme de violenţă pe corp.  Poliţiştii sunt încă la faţa locului unde desfăşoară cercetări. A fost solicitat medicul legist în vederea efectuării necropsiei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Rudele nu-şi explică ce anume a dus la decizia bărbatului de a-şi pune capăt zilelor, însă confirmă că în trecut bărbatul ar fi anunţat că se omoară. „A fost căsătorit, acum locuia cu un frate. Are o fată plecată în afară, la muncă“, a declarat primarul localităţii, Sorin Toma. Nepotul bărbatului a declarat, la rândul său, că unchiul său nu a lăsat niciun bilet în care să-şi explice gestul. „N-avea probleme, nici cu banii, lucra cu ziua, prin sat. Nu ştim de ce a făcut-o. Acum locuia cu tatăl meu, era despărţit de soţie“, a spus nepotul. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: