Un băiat de 12 ani a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Medicii au suspectat gripa

Un băiat de 12 ani a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Medicii au suspectat gripa

Copilul a fost adus de părinţi  la spitalul din Slatina în stare foarte gravă

Un copil în vârstă de 12 ani a decedat, vineri, 8 februarie 2019, în secţia de Terapie Intensivă a spitalului din Slatina.

Ştiri pe aceeaşi temă

Copilul a fost adus în cursul aceleiaşi zile, de părinţi, la spital, în stare foarte gravă, medicii suspectând că ar fi vorba de gripă. 

„Un copil de 12 ani, care s-a prezentat la UPU în stare comatoasă, 41 grade Celsius, în jurul orei 11,00. Nu era nici transportabil, chiar dacă s-a luat legătura cu alte unităţi spitaliceşti, starea lui nu permitea transferul, a fost intubat de urgenţă, a făcut un stop, a fost resuscitat, după care în mai puţin de o oră de la internare pe Terapie Intensivă a stopat a doua oară şi n-a mai răspuns la manevrele de resuscitare. Cauza decesului, conform anatomiei patologice, este o pneumonie acută. S-a suspectat că este gripă, s-au trimis probe la Cantacuzino şi aşteptăm rezultatul“, a declarat managerul spitalului slătinean, Cătălin Rotea.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările