VIDEO Un agent de pază şi-a pus capăt zilelor. Fiul său a avut nevoie de îngrijiri medicale, la aflarea veştii

VIDEO Un agent de pază şi-a pus capăt zilelor. Fiul său a avut nevoie de îngrijiri medicale, la aflarea veştii

Trupul bărbatului a fost văzut plutind pe Olt vineri-dimineaţă FOTO: Alina Mitran

Un pescar a descoperit în această dimineaţă cadavrul unui bărbat plutind pe râul Olt, imediat fiind anunţată poliţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul a avut loc vineri-dimineaţă, 22 septembrie 2017, în Slatina, în zona podului peste râul Olt, un pescar descoperind la 3-4 metri de mal trupul unui bărbat. Deşi la început a refuzat să creadă că poate fi cadavrul unui om, pescarul a anunţat agenţii de pază de la obiectivul din apropiere, iar aceştia, poliţia.

La faţa locului, puţin după ora 10,00, a ajuns şi fiul bărbatului, căruia la vederea trupului tatălui său, scos între timp pe mal, i s-a făcut rău, echipajul unei ambulanţe sosite la faţa locului acordându-i îngrijiri medicale.

Din spusele martorilor de la faţa locului, bărbatul, în vârstă de 51 ani, din Slatina, agent de pază la o firmă din municipiu, ar fi recurs la gestul extrem după ce la locul de muncă s-ar fi făcut un control, iar el ar fi fost trimis acasă în urma testării cu alcooltestul. Ar fi ajuns, în schimb, doar până în parcare, unde a lăsat maşina şi cheile, continuându-şi drumul spre râul Olt. 


Pescarul care a descoperit cadavrul plutind a anunţat agenţii de pază ai unui obiectiv din apropiere 

„Era agăţat, cred că, de ceva, era cu capu-n sus, la vreo patru metri de mal. Eu dădeam la peşte. Am chemat un băiat de la pază, am zis că poate nu văd eu bine. Se vedeau doar capul şi urechea. Au anunţat Poliţia... Veni un băiat, zisă că e fiu-său, cu o cange la vreo patru metri şi-l traseră. Băiatului îi veni rău“, a declarat pescarul care a făcut macabra descoperire.

citeste totul despre: