Tribunalul Olt hotărăşte astăzi dacă prelungeşte mandatul de arestare pentru Gheorghe Dincă. Cercetările continuă la „casa groazei“

Tribunalul Olt hotărăşte astăzi dacă prelungeşte mandatul de arestare pentru Gheorghe Dincă. Cercetările continuă la „casa groazei“

Gheorghe Dincă este dus din nou în faţa judecătorului FOTO: Mediafax

Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 ani suspectat de uciderea Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu, este dus astăzi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Olt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şedinţa privind solicitarea anchetatorilor de prelungire a mandatului de arestare este programată la Tribunalul Olt, pentru ora 10,00. Bărbatul a fost arestat în baza unui mandat emis de Tribunalul Dolj.

Ancheta continuă cu cercetările la faţa locului, la locuinţa lui Dincă din Caracal, de pe strada Craivei nr. 169, unde au fost aduse şi utilaje grele pentru a fi descoperite gropile cimentate din curtea suspectului.

Pe de altă parte, la Poliţia Caracal sunt în continuare audieri de martori. Este vorba de vecini ai inculpatului, dar şi alte persoane care pot oferi informaţii care să ajute ancheta. Printre aceştia, marţi, 13 august 2019 a fost citat Remus Rădoi, şeful mai multor firme de pază cu sediul în Caracal şi cu contracte în municipiu, dar şi în ţară, Rădoi fiind cel la care poliţistul Nicolae Alexe,  împuternicit la comanda IPJ Olt în perioada în care se efectuau căutări în dosarul de dispariţie a Alexandrei Măceşanu, a apelat pentru a-i furniza informaţii.

Marţi, 13 august 2019, la Poliţia Caracal a fost depusă şi o altă plângere privind violul şi agresiunea fizică. O femeie de 49 ani, din Brâncoveni, o localitate din apropiere de Caracal, a reclamat că ar fi fost bătută şi violată de suspectul Gheorghe Dincă. Femeie a fost luată de acasă de Dincă, sub pretextul că are nevie de cineva pentru munca la câmp. Odată ajunsă în casa lui Dincă, femeia ar fi fost, însă, violată şi supusă perversiunilor. Femeia a declarat că s-a temut pentru viaţa ei, bărbatul având la vedere, etalate pe masa din cameră, mai multe cuţite. A prins curaj şi a decis să-l denunţe în momentul în care l-a recunscut la televizor şi şi-a dat seama că nu-i mai poate face rău.

CITIŢI ŞI: Femeia care a reclamat că a fost violată de Gheorghe Dincă: „M-a tras de păr, m-a pus în pat, apoi în genunchi, apoi m-a dezbrăcat şi mi-a făcut peste tot“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: