Tribunalul Olt a decis că procesul crimelor de la Caracal poate începe. Părţile nemulţumite au trei zile pentru a contesta

Tribunalul Olt a decis că procesul crimelor de la Caracal poate începe. Părţile nemulţumite au trei zile pentru a contesta

Judecătorul Tribunalului Olt a luat o decizie miercuri, 3 iunie, în cazul crimelor de la Caracal. Cererile şi excepţiile depuse de avocaţi au fost respinse, iar judecata poate începe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tribunalul Olt a decis respingerea cererilor şi excepţiilor depuse de avocaţii părţilor în cazul crimelor comise de Gheorghe Dincă, astfel că poate începe judecata pe fond. Hotărârea a fost pronunţată miercuri, 3 iunie 2020, dar poate fi contestată la Curtea de Apel Craiova în termen de 3 zile de la comunicare.

Dacă şi instanţa superioară va menţine decizia de astăzi, Tribunalul Olt va fixa termenul pentru începerea procesului pe fond.

Părinţii celor două victime. Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, au solicitat respingerea rechizitoriului şi trimiterea dosarului la procurorii DIICOT, pentru refacerea urmăririi penale, considerând că nu există suficiente probe care să ateste că Gheorghe Dincă este vinovat de sechestrarea şi uciderea tinerelor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările