Trei tineri în stare gravă, după ce s-au răsturnat cu maşina. Alte două victime, dintr-un al doilea accident, au ajuns la spital la scurt timp

Trei tineri în stare gravă, după ce s-au răsturnat cu maşina. Alte două victime, dintr-un al doilea accident, au ajuns la spital la scurt timp

Mai multe echipaje ale ISU Olt şi SJA Olt au fost solicitate să intervină FOTO: arhivă

Cinci tineri au ajuns la spital, cu răni grave, în urma accidentelor produse, sâmbătă după-amiază, 10 martie 2018, la interval scurt de timp, pe două drumuri din judeţul Olt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul accident s-a produs pe drumul european E 574, la ieşirea din oraşul Balş, spre Slatina. Un autoturism în care se aflau trei persoane, doi băieţi şi o fată, s-a răsturnat, toţi trei fiind răniţi. Victimele au fost transportate iniţial la Spitalul Orăşenesc Balş, conştiente, ulterior şoferul, un băiat în vârstă de 26 ani, din Balş, fiind transferat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Craiova, un alt băiat, de 22 ani, şi o fată în vârstă de 20 ani, pasageri în autoturism, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Poliţiştii fac încă cercetări la faţa locului.

La foarte scurt timp, echipajele medicale au fost solicitate să intervină tot în zona Balş, în localitatea Bobiceşti, unde de asemenea s-a produs un accidente. Două tinere, ambele în vârstă de 30 ani, care circulau pe un moped, au suferit răni serioase, persoana care îl conducea pierzând controlul asupra direcţiei de mers. „La scurt timp de la producerea primului accident, echipajul SMURD Balş şi un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanţă, au intervenit în localitatea Bobiceşti, la un accident de moped. În accident nu au fost implicate alte autovehicule. Două femei, ambele în vârstă de 30 ani, din localitatea Bobiceşti, au fost rănite în urma evenimentului“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenent Alin Băsăşteanu.

Victimele au fost transportate la Spitalul Orăşenesc Balş, în urma traumatismelor suferite. Una dintre tinere prezenta  „traumatism la membrul superior drept şi excoriaţii la genunchiul stâng“, cea de-a doua - „traumatism cranio-cerebral, traumatism lombar şi dureri la membrele inferioare“.

 

citeste totul despre: