Trei tineri au fost arestaţi după ce au omorât un bărbat de 42 de ani. L-au bătut cu pumnii, picioarele şi bâtele

Trei tineri au fost arestaţi după ce au omorât un bărbat de 42 de ani. L-au bătut cu pumnii, picioarele şi bâtele

Trei tineri din Olt au fost arestaţi preventiv

Trei tineri din judeţul Olt au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce au bătut cu pumnii, picioarele şi cu bâtele un bărbat în vârstă de 42 de ani şi l-au abadonat pe stradă, victima murind la spital, în urma rănilor suferite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în 9 august, în jurul orei 22, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii purtate de un bărbat de 42 de ani din Slatina, cu trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 21 de ani, aceştia l-au atacat cu bâte în timp ce victima se afla în apropierea locuinţei sale. Cei trei l-au lovit pe bărbat cu pumnii, picioarele şi bâtele pe care le aveau. Bărbatul nu a putut riposta, fiind luat prin surprindere de acest atac. 
 
Victima a fost găsită inconştientă în dimineaţa de 10 august de către fratele acesteia. Bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde în 11 august a murit.
 
Medicul legist a transmis în urma efectuării necropsiei că moartea bărbatului a fost violentă, fiind cauzată de o insuficienţă cardiorespiratorie acută, consecinţa asfixiei mecanice prin sugrumare cu fractura osului hioid şi comă hipoxică prelungită. 
 
Cei trei agresori, doi din Slatina şi unul din Crîmpoia, nu aveau antecedente penale. 
 
Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru omor şi ulterior arestatţi preventiv pentru 30 de zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: