Trei cazuri noi în legătură cu pacientul decedat în ambulanţă, în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina

Trei cazuri noi în legătură cu pacientul decedat în ambulanţă, în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina

Pacientul decedat în week-end a fost resuscitat în ambulanţă, fără succes

Numărul cazurilor de coronavirus creşte în continuare în judeţ, ultimele confirmate miercuri, 10 iunie 2020, având legătură cu pacientul care a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în curtea SJU Slatina, chiar în timp ce era transferat către spitalul suport-COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Persoanele testate în urma anchetei epidemiologice şi confirmate sunt din familia, respectiv colegii familiei celui decedat. Este vorba, pe de o parte, de soţia pacientului decedat, care este asistent medical la cabinetul unui medic de familie din Piatra-Olt, dar şi de colega acesteia, de asemenea  asistentă medicală. Al treilea caz este cel al fiului uneia dintre asistente.

Pacientul care a decedat în curtea spitalului ar fi prezentat semne de boală cu mai multe zile înainte, însă a fost tratat acasă. Când situaţia s-a agravat, a fost transportat la spital, însă în câteva ore acesta a decedat, fiind al treilea deces din judeţ.  Între timp şi numărul celor decedaţi a crescut, ajungând la patru.

Numărul cazurilor confirmate în judeţ a ajuns la 122, însă în continuare sunt teste în lucru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările