Top-ul liceelor după simularea probelor de Bacalaureat. Locul I, un liceu din Caracal. Şapte unităţi şcolare cu promovabilitate zero

Top-ul liceelor după simularea probelor de Bacalaureat. Locul I, un liceu din Caracal. Şapte unităţi şcolare cu promovabilitate zero

Rezultatele la examenul real din vară depind de cât de serios se pregătesc elevii în puţinul timp rămas la dispoziţie FOTO: arhivă

Deşi rezultatele liceenilor, în urma simulării, la începtul lunii martie, a probelor examenului de Bacalaureat, au fost peste ale colegilor lor de la gimnaziu, din 30 unităţi şcolare din judeţ, în şapte nu există nici măcar un elev care să fi reuşit note peste 5 şi media acestor note, peste 6.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt a dat publicităţii ierarhia stabilită în urma centralizării rezultatelor obţinute de elevii de liceu la probele simulării examenului de Bacalaureat. Pe primele locuri se regăsesc binecunoscutele licee din judeţ care performează, de altfel, şi la examenul real. Locul I nu este ocupat de un liceu din Slatina, ci de unul din Caracal, şi la clasa a XI-a, dar şi la clasa a XII-a. Pe locul III, la clasa a XI-a, se regăseşte un liceu din Corabia, în timp ce un liceu de tradiţie din Caracal n-a reuşit să intre în primele 10.

Iată şi ierarhia stabilită de IŞJ Olt:

Clasa a XII-a

1. LICEUL TEORETIC "MIHAI VITEAZUL" CARACAL – promovabilitate 81,59
2. COLEGIUL NATIONAL "ION MINULESCU" SLATINA SLATINA - 79,36
3. COLEGIUL NATIONAL "RADU GRECEANU" SLATINA -75,73
4. LICEUL TEORETIC "PETRE PANDREA" BALS - 50,00
5. COLEGIUL NATIONAL VOCATIONAL "NICOLAE TITULESCU" SLATINA - 47,42
6. LICEUL TEORETIC "ION GH. ROSCA" OSICA DE SUS - 45,28
7. LICEUL "STEFAN DIACONESCU" POTCOAVA - 40,85
8. COLEGIUL TEHNIC BALS -40,51
9. COLEGIUL NATIONAL "AL.I.CUZA" CORABIA - 38,46
10. COLEGIUL NATIONAL "IONITA ASAN" CARACAL - 30,91
Promovabilitate 0% au înregistrat: COLEGIUL TEHNIC "NICOLAE BALCESCU" BALS , COLEGIUL TEHNIC "DANUBIUS" CORABIA, LICEUL TEHNOLOGIC CRIMPOIA , LICEUL TEHNOLOGIC DRAGANESTI-OLT ,  LICEUL TEHNOLOGIC IZVOARELE ,  COLEGIUL TEHNIC METALURGIC SLATINA SLATINA ,  COLEGIUL NATIONAL AGRICOL "CAROL I" SLATINA.

Clasa a XI-a

1. LICEUL TEORETIC "MIHAI VITEAZUL" CARACAL - 61,51 1;
2. COLEGIUL NATIONAL "ION MINULESCU" SLATINA - 60,73;
3. COLEGIUL NATIONAL "AL.I.CUZA" CORABIA -54,84;
4. COLEGIUL NATIONAL "RADU GRECEANU" SLATINA - 48,07;
5. COLEGIUL NATIONAL VOCATIONAL "NICOLAE TITULESCU" SLATINA - 48,04;
6. LICEUL TEORETIC "PETRE PANDREA" BALS -43,24;
7. LICEUL "STEFAN DIACONESCU" POTCOAVA - 39,62;
8. LICEUL TEHNOLOGIC TUFENI TUFENI -38,46;
9. LICEUL TEORETIC "ION GH. ROSCA" OSICA DE SUS - 31,48;
10. LICEUL TEHNOLOGIC IANCU JIANU IANCU JIANU - 28,57.
Niciun promovat, la clasa a XI-a, la liceele: COLEGIUL TEHNIC "NICOLAE BALCESCU" BALS , COLEGIUL TEHNIC "DANUBIUS" CORABIA , LICEUL TEHNOLOGIC CRIMPOIA , LICEUL TEHNOLOGIC DRAGANESTI-OLT , LICEUL TEHNOLOGIC IZVOARELE , COLEGIUL TEHNIC METALURGIC SLATINA ,COLEGIUL NATIONAL AGRICOL "CAROL I" SLATINA.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările