Tineri din Olt reţinuţi pentru trafic şi consum de droguri. Ce au găsit poliţiştii în maşină

Tineri din Olt reţinuţi pentru trafic şi consum de droguri. Ce au găsit poliţiştii în maşină

Tinerii au fost arestaţi preventiv

Doi tineri, de 19, respectiv 21 ani, au fost reţinuţi luni, 8 octombrie, de procurorii DIICOT, o zi mai târziu fiind plasaţi în arest preventiv, după ce în maşina lor s-au găsit droguri.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Poliţiştii oraşului Corabia sunt cei care au oprit, luni, 8 octombrie 2018, în trafic o maşină, condusă de un tânăr 21 ani, din Izbiceni, în maşină aflându-se de asemenea alţi doi tineri.
„Cu ocazia efectuării controlului autoturismului, poliţiştii au găsit 88 de pachete din hârtie, conţinând substanţe ce ar fi putut fi droguri.

La faţa locului au fost chemaţi poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, care au ridicat cele 88 pachete din hârtie, ce conţineau fragmente vegetale uscate, în vederea continuării cercetărilor.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt a dispus măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, faţă de doi tineri, de 21 şi de 19 ani“, a transmis IPJ Olt. Tinerii reţinuţi au fost între timp arestaţi preventiv, fiin acuzaţi de trafic şi consum illicit de droguri de risc şi efectuarea de  operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: