Tentativă de suicid la Spitalul Judeţean din Slatina: a vrut să se arunce în gol pentru o gură de alcool

Tentativă
de suicid la Spitalul Judeţean din Slatina: a vrut să se arunce în gol pentru o gură de alcool

Spitalul Judeţean din Slatina... (FOTO: Mugurel Manea)

Un pacient internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Slatina a încercat să se sinucidă în cursul zilei de marţi după-amiază. Acesta a încercat să se arunce de la etajul doi al unităţii sanitare şi doar intervenţia promptă a gardienilor a reuşit să îl oprească pe bărbat din a-şi duce la îndeplinire planul. Din primele informaţii, bărbatul este un consumator înrăit de alcool.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pacientul în cauză are 37 de ani şi fusese aduse la Spitalul Judeţean din Slatina pe fondul unei răni deschise. Marţi după-amiază însă, acesta a încercat să se arunce de la etajul doi al unităţii, chiar din salonul unde era internat. Din primele informaţii se pare că gestul său a survenit pe fondul unei crize de sevraj, acesta fiind cunoscut ca un consumator înrăit de alcool.

Astfel, în timp ce se afla în salon, pacientul a devenit neliniştit şi agitate, după care, pe baza acestor simptome, s-a repezit la geamul salonului şi a început să zbiere şi să ameninţe că se va arunca în gol. Asistentele medicale şi doctorii prezenţi la acel moment pe etaj au încercat în zadar să îl oprească pe bărbatul recalcitrant, care a putut fi oprit numai după intervenţia gardienilor din serviciul de pază al spitalulului.

Un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă a fost chemat de urgenţă la Spitalul Judeţean, care l-a preluat şi transportat pe bărbat la secţia de Psihiatrie de pe strada Drăgăneşti din municipiu, unde a rămas internat sub un tratament medical adecvat şi o supraveghere atentă.

 

Mai puteţi citi şi:

Doi doctori de la Spitalul Judeţean Slatina, condamnaţi "cu executare" pentru moartea unui copil de nouă ani

O nouă acuzaţie de malpraxis la Spitalul Judeţean din Slatina: copil de patru ani rămas paralizat de o mână

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările