Tentativă de suicid la înălţime într-o comună din Olt

Tentativă
de suicid la înălţime într-o comună din Olt

La faţa locului au fost chemaţi să intervină şi pompierii...

Un bărbat de 35 de ani a încercat, joi după-amiază, să se arunce de pe turla unei biserici din comuna Schitu, judeţul Olt. Motivul gestului a constat în faptul că primarul localităţii nu ar fi luat în seamă o reclamaţie a bărbatului ce viza calitatea apei potabile din fântâna acestuia, afectată de deşeurile menajere aruncate de către săteni. La final, bărbatul a renunţat la salt şi, în plus, a şi fost amendat de poliţişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întâmplarea a avut loc în jurul orelor 18.00, când un bărbat din satul Lisa, comuna Schitu, judeţul Olt, s-a urcat pe turla bisericii şi, odată ajuns aici, a început să urle că se va arunca în gol. La faţa locului au fost chemaţi pompierii, care au intervenit cu o autospecială cu scară culisabilă, poliţiştii din comună şi, nu în ultimul rând, primarul localităţii, Cornel Ionescu. În timpul „negocierilor” autorităţilor cu bărbatul care se afla şi în stare de ebrietate, acesta s-a plâns de faptul că edilul comunei nu a luat în seamă reclamaţiile cetăţenilor, el referindu-se în special la o doleanţă mai veche a sa potrivit căreia sătenii din Lisa aruncă deşeurile menajere în imediata vecinătate a casei sale, fapt ce a afectat negativ calitatea apei potabile din fântâna proprie.

„După aproape două ore de discuţii cu poliţiştii şi primarul localităţii, bărbatul în cauză a reunţat la gestul său de a se arunca în gol şi a coborât. El a fost, totuşi, amendat pentru tulburarea liniştii publice cu suma de 300 de lei”, a declarat comisarul-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Nu în ultimul rând, primarul localităţii a fost nevoit să-i promită încă o dată nemulţumitului sătean că se va ocupa de rezolvarea problemei acestuia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările