Tânărul care şi-a agresat părinţii cu un satâr a fost reţinut. Prim-procuror: „Nu e de lăsat în libertate“

Tânărul care şi-a agresat părinţii cu un satâr a fost reţinut. Prim-procuror: „Nu e de lăsat în libertate“

Procurorul Prachetului de pe lângă Tribunalul Olt  a dispus reţinerea suspectului are şi-a atacat părinţii

Tânărul de 29 ani, din Balş, care marţi, 5 decembrie 2017, şi-a atacat părinţii cu un satâr, a fost reţinut de procurori şi urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul, un fost medic veterinar, care nu mai profesa de doi ani, şi-a atacat, marţi-dimineaţa, părinţii cu un satâr, în urma unei altercaţii cu aceştia. Tânărul ar fi petrecut timp în seara zilei de luni alături de prieteni şi se presupune că  ar fi consumat şi substanţe interzise, cert fiind faptul că la întoarcerea la domiciliu, în jurul orelor 2,00, între el şi părinţi a izbucnit conflictul. Bărbatul, Mihai Truţă, i-a lovit pe cei doi cu un satâr găsit în bucătărie, ambii părinţi ajungând la Spitalul Municipal Craiova cu multiple plăgi. Mama a fost mai grav rănită, rănile suferite punându-i viaţa în pericol, fapt pentru care procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt îl cercetează acum pe tânăr pentru tentativă de omor.

Suspectul a fost audiat de procuror miercuri, 6 decembrie 2017, dispunându-se reţinerea şi urmând ca judecătorul de drepturi şi libertăţi să se pronunţe cu privire la propunerea de arest preventiv a procurorilor. „L-am reţinut, nu e de lăsat în libertate“, a declarat prim-procurorul de pe lângă Parchetul Tribunalului Olt, Anca Anuţa, menţionând că suspectul se află în acest moment la Terapie Intensivă, în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a ajuns după ce s-a  mutilat înfigându-şi o furculiţă în zona ochiului.
Procurorii nu au dispus expertiza psihiatrică, pentru că nu ar exista indicii care să impună această măsură. Suspectul a refuzat comunicarea, a mai menţionat şefa Parchetului.

CITIŢI ŞI: Un tânăr şi-a atacat părinţii, după care şi-a înfipt o furculiţă în zona ochiului. Se presupune că ar fi fost drogat

citeste totul despre: