Tânărul împuşcat din greşeală la Oporelu îşi revine

Tânărul împuşcat din greşeală la Oporelu îşi revine

Victima a ajuns în stare gravă la Spitalul Slatina (foto arhivă)

Marius Popescu (24 ani) a fst împuşcat miercurea trecută. Acesta a fost rănit grav, iar medicii nu îi dădeau prea multe şanse de supravieţuire, însă a fost stabilizat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Starea de sănătate a tânărului împuşcat din greşeală pe un câmp este din ce în ce mai bună. El a fost deconectat de la aparate. Poliţiştii olteni aşteaptă acum raportul medico-legal. „Noi nu putem face nimic până când nu primim concluziile medico-legale. Abia atunci vom putea face încadrarea juridică a faptei“, a spus comisarul şef Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Marius Popescu a fost împuşcat săptămâna trecută cu o armă de tir. Tragedia s-a petrecut pe un câmp aflat la limita comunei Oporelu cu localitatea Priseaca. Potrivit poliţiştilor, tânărul a fost rănit accidental. Doi bărbaţi din Slatinaau mers pe câmp să testeze arma şi, din greşeală, cel care dorea să o cumpere l-a împuşcat pe băiat. Starea victimei a fost foarte gravă, el fiind transferat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Cei doi bărbaţi care au mers să testeze arma pe câmp sunt cercetaţi în stare de libertate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările