Tânărul consumator de droguri mort în accidentul de noaptea trecută avea interdicţie să părăsească oraşul. A murit la 25 km de casă

Tânărul consumator de droguri mort în accidentul de noaptea trecută avea interdicţie să părăsească oraşul. A murit la 25 km de casă

Maşina în care se aflau cei patru tineri a ajuns un morman de fiare în urma impactului cu autocamionul

Una dintre victimele accidentului rutier de noaptea trecută era sub control judiciar, într-un dosar de ultraj. Conform condiţiilor, acesta nu putea părăsi oraşul Slatina.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vasile Pădureţu, tânărul de 27 ani care se află printre victimele accidentului cu patru persoane decedate, produs în noaptea de 27/28 februarie 2020 la Balş, era sub control judiciar. Conform condiţiilor, tânărul nu putea părăsi localşitatea de domiciliu fără încuviinţarea oamenilor legii. Cu toate acestea, seara trecută a plecat alături de trei prieteni la Craiova, toţi găsindu-şi sfârşitul pe drumul de întoarcere, la intrare în localitatea Balş.

Pădureţu era cercetat pentru ultraj, după ce luna septembrie a anului trecut, a agresat un poliţist şi un jandarm veniţi să aplaneze un conflict. Anterior a fost implicat în mai multe dosare de trafic şi consum de stupefiante, alături de fiul procurorului Ştefan Noajă.

„În dimineaţa zilei de 11 septembrie 2019, în jurul orei 04:50, poliţiştii din cadrul Poliţiei Slatina au fost sesizaţi despre faptul că mai mulţi tineri tulbură ordinea şi linistea publică pe strada A. I. Cuza din municipiu, la faţa locului deplasându-se o patrulă formată dintr-un poliţist şi un jandarm. Dintre persoanele identificate la faţa locului, un bărbat de 26 de ani, din localitate, s-a manifestat agresiv lovind atât poliţistul, cât şi jandarmul, fiind necesară încătuşarea acestuia”, declara la acel moment purtătorul de cuvânt al IPJ Olt,  Cristian Grigorescu. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: