Tânărul care a ajuns la spital după ce a „scăpat“ un tub de deodorant în anus a fost operat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
slatina container sju

Tânărul care joi, 9 aprilie 2020, a ajuns la spitalul din Slatina cu dureri mari, după ce a suferit un „accident casnic“ în urma căruia un tub de deodorant i-a rămas blocat în anus, a fost operat.

Tânărul este în stare bună şi este în continuare internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. El a fost operat de către un medic din cadrul secţiei Chirurgie generală.

Bărbatul în vârstă de 23 ani, care locuieşte într-o comună din Olt, a cerut ajutor prin 112 după ore bune în care a îndurat durerile şi chiar a încercat să elimine tubul de deodorant, folosind inclusiv laxative. În cele din urmă a trecut peste ruşine şi a  cerut ajutorul medicilor, un echipaj de ambulanţă preluându-l dintr-un loc public din comună. Bărbatul le-a spus medicilor că ar fi suferit un accident, aşezându-se, după ce de-abia ieşise din baie, pe un scaun pe care un copil uitase deodorantul. Medicii şi-au dat seama că este o problemă de sănătate gravă, tubul fiind sesizat la palpare în zona abdominală. Pacientul a ajuns la UPU şi a fost internat, suferind o intervenţie chirurgicală în seara zilei de joi.

Medicii spun că, deşi nu se întâmplă foarte des, se mai confruntă cu astfel de cazuri, pacienţii alegând, însă, să vină la spital de cele mai multe ori cu mijloace proprii, cel mai probabil de ruşine.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite