Tânăra dată dispărută în Olt s-a prezentat singură la poliţie. Ce au hotărât autorităţile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii olteni care astăzi au demarat, din nou, căutările în cazul dispariţiei unei fete de 16 ani au anunţat că minora s-a prezentat la poliţie.

Mama fetei, din localitatea Studina, judeţul Olt, a anunţat joi-dimineaţă, 10 august 2020, că fiica sa Marinela -Ionela Furtună a plecat de la domiciliu şi nu mai răspunde la telefon. Cu doar trei zile înainte, în urma unei sesizări similare, poliţiştii au identificat-o pe fată în municipiul Craiova, de unde au şi dus-o familiei.

„Având în vedere activităţile de căutare a  minorei dispărută din comuna Studina, în urma cu scurt timp aceasta s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Caracal, afirmând că nu mai doreşte să locuiască cu familia, nefiind victima vreunei infracţiuni“, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Poliţiştii din Corabia au solicitat sprijinul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt pentru a-i oferi fetei consiliere de specialitate, dar şi pentru a evalua cazul şi a decide dacă minora mai poate rămâne în familie. În acest moment fata a fost preluată într-un centru de primire în regim de urgenţă. 

VĂ RECOMANDĂM ŞI: Şoferul de TIR dispărut peste hotare de zece zile a fost găsit de colegii de breaslă. Poliţiştii, ironizaţi de oamenii simpli care le-au făcut treaba

Fata de 16 ani dispărută în 20 august din Caracal a fost găsită la peste 50 km distanţă. Ce au aflat poliţiştii

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite