Tânără căzută de la înălţime, în Slatina. Se suspectează o tentativă de suicid

Tânără căzută de la înălţime, în Slatina. Se suspectează o tentativă de suicid

La faţa locului au ajuns echipaje de la SJA Olt şi ISU Olt, victima fiind transportată, conştientă, la spital FOTO: arhiva Adevărul

O tânără în vârstă de 24 de ani, din Slatina, a ajuns sâmbătă-seara la spital, după ce echipajele de prim ajutor au fost anunţate că o femeie a căzut de la etajul al doilea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apelul la 112 a venit în această seară, puţin după ora 19,00, un bărbat anunţând că pe strada Prelungirea Tunari din Slatina, judeţul Olt, în zona magazinului LIDL, o persoană a căzut de la etaj şi se află pe acoperişul unei foste centrale termice. La faţa locului au ajuns echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, ambulanţierii reuşind, cu sprijinul colegilor de la SMURD, să coboare victima care, din ce se vorbea la faţa locului, ar fi căzut de la etajul II al blocului, însă nu pe sol, ci pe acoperişul fostei centrale termice  din imediata vecinătate a imobilului.

Femeia, conştientă, n-a vrut să le spună nimic  salvatorilor care au transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Victima nu prezenta răni vizibile, sunt informaţiile transmise de ISU Olt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: