Sute de slătineni protestează împotriva Puterii în fața Prefecturii Olt

Sute de slătineni protestează împotriva Puterii în fața Prefecturii Olt

Sute de participanți la mitingul de astăzi

Sute de persoane participă la protestul organizat astăzi la Slatina. Zeci de jandarmi au grijă ca mitingul să fie unul pașnic și protestatarii să nu recurgă la violențe.

Platoul din fața Prefecturii Olt a devenit neîncăpător pentru cei aproape 600 de slătineni veniți astăzisă își strige nemulțumirile. Protestele împotriva Guvernului actual și a președintelui Traian Băsescu au început timid vineri la Slatina, atunci când au ieșit în stradă doar câteva persoane. Duminică seara a avut loc un nou miting, de data aceasta cu mai mulți participanți. Aproximativ o sută de persoane au strigat lozinci împotriva guvernanților aseară în fața Prefecturii Olt. Astăzi este pentru prima dată când slătinenii ies în număr mare în stradă. Printre protestatarii care și-au dat întâlnire luni, la ora 16.00 în fața Prefecturii Olt, se numără profesori, cadre medicale, șomeri, trecători dar și membri ai partidelor din Opoziție. Cu toții sunt înarmați cu pancarte pe care sunt scrise mesaje precum „Jos Guvernul!“ și strigă lozinci anti-Băsescu și anti-Boc cum ar fi „Un pitic și unu chior au distrus acest popor“.
Zeci de jandarmi asigură ordinea publică, aceștia au împrejmuit zona cu garduri și au împărțit pliante cu legea privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: