Cine este suspectul reţinut în cazul crimei din Strejeşti, unde un bărbat a fost găsit înjunghiat pe stradă

Cine este suspectul reţinut în cazul crimei din Strejeşti, unde un bărbat a fost găsit înjunghiat pe stradă

Bărbatul ucis a fost abandonat pe stradă, aproape de casa autorului

Procurorii au reţinut, în după-amiaza zilei de sâmbătă, 31 martie 2018, un suspect în cazul crimei săvârşite sâmbătă-dimineaţă pe strada unei localităţi din judeţul Olt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din cercul de suspecţi întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt s-a stabilit că cel care l-a înjunghiat pe bărbatul de 46 ani, din Strejeşti, lăsându-l în stradă, într-o baltă de sânge, este un tânăr de 21 ani, din localitate.

Bărbatul înjunghiat şi criminalul petrecuseră împreună la un bar din localitate, vineri-noaptea, iar pe drumul spre casă între cei doi a izbucnit o ceartă, tânărul lovindu-l pe bărbatul de 46 ani de mai multe ori cu un cuţit. L-a abandonat ulterior într-o baltă de sânge. Autorul este deja cercetat de oamenii legii într-un caz de furt şi se afla sub control judiciar, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa.

„Am reţinut o persoană. Este din aceeaşi localitate, se întâlniseră în seara respectivă, consumaseră împreună alcool, probabil pe fondul discuţiilor în contradictoriu, generate tot de consumul de alcool, i-a aplicat loviturile. (…) Are o atitudine oscilantă, iniţial nu a recunoscut, apoi a recunoscut fragmentat“, a declarat procurorul Anca Anuţa.

Bărbatul de 46 ani a fost găsit decedat sâmbătă-dimineaţă, 31 martie 2018, pe o stradă din localitatea Strejeşti, aproape de locuinţa criminalului, în jurul orei 5,00, de un trecător, care a anunţat poliţia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările