Soţia, fiica şi fiul lui Gheorghe Dincă, audiaţi la DIICOT. Avocat: „Bănuiala mea legitimă este că s-au intersectat acolo“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Audiere cu scandal la DIICOT - structura centrală, unde joi la prânz au ajuns soţia lui Gheorghe Dincă, fiica şi unul dintre fiii acestuia. Avocatul familiei Melencu a reclamat că nu a fost anunţat şi că i se îngrădeşte accesul la audieri.

Membrii familiei lui Gheorghe Dincă dau din nou declaraţii în faţa anchetatorilor, după ce avocatul familiei Luizei Melencu, prima victimă a lui Dincă, după cum acesta a recunoscut în 28 iulie 2019, a cerut ca soţia suspectului de crimă să ofere mai multe explicaţii despre perioada pe care a petrecut-o în casa crimelor, chiar în această primăvară.

Avocatul Tonel Pop, cel care îi reprezintă pe membrii familiei Luizei Melencu, a solicitat ca Elena Dincă, soţia suspectului, să fie audiată în calitate de suspect, nu de martor, pentru că, susţine acesta, bănuiala sa „legitimă este că s-au intersectat acolo (n.r. - soţia şi fata sechestrată)“.

Conform teoriei avocatului Tonel Pop, soţia lui Gheorghe Dincă ar fi locuit în acea casă chiar în perioada în care Luiza ar fi fost răpită şi dusă în imobilul din strada Craiovei, nr. 169. Spune că aceste informaţii privind perioada în care femeia, întoarsă din italia, în preajma Paştelui, a locuit la Caracal, „sunt de notorietate“, dar şi că ar avea indicii cu privire la anumite aspecte pe care femeia nu le-ar devoala în faţa anchetatorilor.

Tonel Pop, care de asemenea a ajuns la sediu DIICOT la scurt timp de la sosirea celor convocaţi pentru audieri, s-a declarat revoltat de atitudinea procurorilor DIICOT, respectiv de faptul că nu a fost informat când ar urma ca membrii familiei Dincă să fie audiaţi, astfel încât să poată participa.

Pe de altă parte, membrii familiei Dincă au refuzat să facă orice fel de comentariu în faţa jurnaliştilor, la intrarea în sediul DIICOT având loc şi o mică ambuscadă, fiul lui Gheorghe Dincă sărind să-şi apere mama de camerele jurnaliştilor.

Te-ar putea interesa şi:

Motivul pentru care soţia lui Gheorghe Dincă ar putea avea calitatea de suspect în dosarul Caracal

 

Declaraţia în premieră a fiicei lui Gheorghe Dincă: „Nu mi-am mai văzut tatăl de anul trecut. Ne dezicem. Nu facem parte din nicio bandă de traficanţi“

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite