Soluţie inedită adoptată de sindicatele din Olt pentru a participa la protestul „România vrea autostrăzi“: „Vom fi în pauza de masă“

Soluţie inedită adoptată de sindicatele din Olt pentru a participa la protestul „România vrea autostrăzi“: „Vom fi în pauza de masă“

Antreprenorul Ştefan Mandachi, care i-a invitat pe români să i se alăture astăzi, a construit primul metru de autostradă din Moldova

Sute de sindicalişti membri ai confederaţiei Cartel Alfa din judeţul Olt au hotărât să se alăture protestului de astăzi, de la ora 15,00, pentru a nu încălca legislaţia din domeniul muncii adoptând o soluţie inedită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţişti, profesori, lucrători din industria metalurgică, din transporturi, drumari, funcţionari APIA, salariaţi din domeniul asigurărilor etc., membri ai sindicatelor afiliate confederaţiei Cartel ALFA, filiala Olt, au hotărât să se alăture, conform declaraţiei liderului Cristel Ioţu, protestului „România vrea autorstrăzi“ promovat de suceveanul Ştefanl Mandachi, antreprenorul care a construit, într-un demers simbolic, primul metru de autostradă din Moldova.

„Noi am hotărât ca la ora 15,00 să solidarizăm. Şi spunem că luăm masa atunci, pentru că n-avem voie să oprim lucrul, ar însemna să facem, grevă, şi atunci o să servim masa, pentru că legiuitorul ne permite, într-un interval de până în 30 de minute. Şi luăm masa 15 minute, exact pe protestul anunţat“, a declarat Ioţu.
Acolo unde nu va fi posibilă întreruperea lucrului, sindicaliştii vor purta pe braţ banderole albe, a mai precizat liderul Cartel ALFA.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: