VIDEO Slătinenii au trecut în noul an cu Direcţia 5. Focul de artificii, în Parcul Tineretului

VIDEO Slătinenii au trecut în noul an cu Direcţia 5. Focul de artificii, în Parcul Tineretului

Locul tradiţional pentru concertele în aer liber s-a mutat pentru Revelionul 2020 în cel mai nou parc al Slatinei, la miezul nopţii fiind pe scenă Direcţia 5.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mii de slătineni au venit în Parcul Tineretului, unde s-a mutat, în Slatina, centrul distracţiei, zona Esplanadă fiind la acest moment un şantier.

La miezul nopţii, Direcţia 5, principala trupă invitată (au mai cântat, la Slatina, trupa Alutus şi Matteo) şi-a întrerupt concertul, urcând pe scenă primarul Emil Moţ, care le-a făcut urări slătinenilor, aşa cum nu s-a întâmplat în anii trecuţi. S-au numărat cu entuziasm secundele trecerii în noul an, focul de artificii, mai puţin spectaculos decât în alţi ani, ţinând şi el 10 minute.

Lumea s-a risipit la scurtă vreme, fiecare plecând spre locul de petrecere, dar lăsând în urmă pahare şi sticle goale. 

 

 

Străzile s-au umplut de cioburi, slătinenii grăbindu-se să „spargă ghinionul“, chiar cu riscul de a-i pune în pericol pe trecători. Prin cartiere, spre dimineaţă, deja se putea vedea amploarea investiţiei în petarde şi artificii de tot felul, resturile fiind la tot pasul.

Atmosfera „de război“ a fost, de altfel, prezentă pe tot timpul nopţii, fiind pe drept cuvânt cea mai zgomotoasă noapte din an.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările