Slătineanul Gabriel Bîscoveanu continuă drumul la „Vocea României“. Noul antrenor: „Este o apariţie unică în acest concurs“

Slătineanul Gabriel Bîscoveanu continuă drumul la „Vocea României“. Noul antrenor: „Este o apariţie unică în acest concurs“

Gabriel, alături de noul său antrenor, Tudor Chirilă FOTO: Facebook/ Tudor Chirilă

Gabriel Bîscoveanu, tânărul care a întors la audiţiile pe nevăzute trei scaune, continuă drumul la concursul „Vocea României“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gabriel, liceanul slătinean care a ajuns în urma audiţiilor pe nevăzute în echipa lui Smiley, continuă aventura la concursul „Vocea României“, după ce antrenorul său a avut o alegere foarte grea de făcut, toace cele patru momente ale concurenţilor săi fiind de excepţie. Deşi la final Smiley a avut o altă opţiune, Gabriel a fot salvat de Tudor Chirilă.

„Este o apariţie unică în acest concurs“, a spus Tudor, care l-a cooptat pe tânărul slătinean în echipă, iar reacţiile pe pagina de Facebook a artistului au apărut la foarte scurt timp de la anunţul postat pe pagina de socializare.

Prima felicitare a venit pentru Gabriel din partea profesoarei de limba germană, Mariana Ceauş,  de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu“ Slatina, liceul la care tânărul învaţă.

„Bravo, Gabi! A fost emoţionant de caldă interpretarea din seara asta. Mi-au placut şi modestia şi spiritul de echipă! Mult succes! Ai un mentor de exceptie“, a scris prof. Mariana Ceauş pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: