VIDEO Slătinean nemulţumit că la evenimente se deschide singura toaletă publică din zonă, „liniştit“ de jandarmi. „Doar ne minţiţi, ne luaţi cu vrăjeala!“

VIDEO Slătinean nemulţumit că la evenimente se deschide singura toaletă publică din zonă, „liniştit“ de jandarmi. „Doar ne minţiţi, ne luaţi cu vrăjeala!“

Jandarmii au încercat să-l convingă pe slătinean că n-ar fi momentul să-şi spună păsul FOTO: Alina Mitran

Un slătinean a tulburat, vineri, 14 septembrie 2018, liniştea politicienilor veniţi să deschidă târgul meşterilor populari, fiind imediat luat în primire de doi jandarmi, lor alăturându-li-se şi doi poliţişti locali.

Ştiri pe aceeaşi temă

Slătineanul s-a nimerit să vadă momentul în care actorul Andrei Duban şi vicepremierul Paul Stănescu tocmai dădeau cep  la „butoiul cu vin şi glume“, în cadrul festivalului „Oltenii şi... restu’ lumii“ şi i-a luat la rost pe politicieni, amintindu-le că singura toaletă publică din zonă stă în restul timpului închisă, fiind accesibilă doar la evenimentele organizate de primărie.

„Nu v-ar fi ruşine să vă fie, o toaletă nu sunteţi în stare să faceţi, e parcul ăsta aici, vin bătrânii şi nu pot să stea, că n-au unde să-şi facă nevoile. Doar zâmbiţi, ştiţi să zâmbiţi, ne luaţi cu vrăjeala!“, şi-a spus omul nemulţumirea, viceprimarul Gigi Vîlceleanu încercând să-l liniştească, deşi preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, îl îndemnase să-l lase în pace.

În cele din urmă au sărit în ajutor doi jandarmi, care au încercat să-l lămurească pe slătinean că „֧nu e momentul“. „Cum adică nu e momentul, dar când e, când mă mai întâlnesc eu cu ei să le spun?!“, s-a revoltat şi mai tare slătineanul, timp în care jandarmii au continuat să aducă argumente. „E toaletă la Poştă“, a fost replica pentru nemulţumit, doar că şi slătineanulş a venit cu un contraargument: „aseară am fost, am băgat banii şi nimic, nu se deschide“ (e vorba de o toaletă ecologică, singura din municipiu, pentru care s-au cheltuit foarte mulţi bani). În cele din urmă, văzând că mai multe persoane filmează toată întâmplarea, jandarmii„l-au abandonat“ pe nemulţumit iar episodul s-a stins.

 

 

citeste totul despre: