VIDEO Slătinean nemulţumit că la evenimente se deschide singura toaletă publică din zonă, „liniştit“ de jandarmi. „Doar ne minţiţi, ne luaţi cu vrăjeala!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii au încercat să-l convingă pe slătinean că n-ar fi momentul să-şi spună păsul FOTO: Alina Mitran
Jandarmii au încercat să-l convingă pe slătinean că n-ar fi momentul să-şi spună păsul FOTO: Alina Mitran

Un slătinean a tulburat, vineri, 14 septembrie 2018, liniştea politicienilor veniţi să deschidă târgul meşterilor populari, fiind imediat luat în primire de doi jandarmi, lor alăturându-li-se şi doi poliţişti locali.

Slătineanul s-a nimerit să vadă momentul în care actorul Andrei Duban şi vicepremierul Paul Stănescu tocmai dădeau cep  la „butoiul cu vin şi glume“, în cadrul festivalului „Oltenii şi... restu’ lumii“ şi i-a luat la rost pe politicieni, amintindu-le că singura toaletă publică din zonă stă în restul timpului închisă, fiind accesibilă doar la evenimentele organizate de primărie.

„Nu v-ar fi ruşine să vă fie, o toaletă nu sunteţi în stare să faceţi, e parcul ăsta aici, vin bătrânii şi nu pot să stea, că n-au unde să-şi facă nevoile. Doar zâmbiţi, ştiţi să zâmbiţi, ne luaţi cu vrăjeala!“, şi-a spus omul nemulţumirea, viceprimarul Gigi Vîlceleanu încercând să-l liniştească, deşi preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, îl îndemnase să-l lase în pace.

slatinean nemultumit

În cele din urmă au sărit în ajutor doi jandarmi, care au încercat să-l lămurească pe slătinean că „֧nu e momentul“. „Cum adică nu e momentul, dar când e, când mă mai întâlnesc eu cu ei să le spun?!“, s-a revoltat şi mai tare slătineanul, timp în care jandarmii au continuat să aducă argumente. „E toaletă la Poştă“, a fost replica pentru nemulţumit, doar că şi slătineanulş a venit cu un contraargument: „aseară am fost, am băgat banii şi nimic, nu se deschide“ (e vorba de o toaletă ecologică, singura din municipiu, pentru care s-au cheltuit foarte mulţi bani). În cele din urmă, văzând că mai multe persoane filmează toată întâmplarea, jandarmii„l-au abandonat“ pe nemulţumit iar episodul s-a stins.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite