Slatina:Tudor Gheorghe cântă gratis pentru copii autişti

Slatina:Tudor Gheorghe cântă gratis pentru copii autişti

Tudor Gheorghe este invitat de onoare la eveniment

Tudor Gheorghe, vedetele de televiziune Răzvan şi Dani şi ansamblul folcloric Doina Oltului au acceptat invitaţia Asociaţiei Nagual din Slatina şi vor veni gratis la spectacolul caritabil „Natura ne aseamănă, sufletul ne deosebeşte”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spectacolul are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii autişti din judeţul Olt. Evenimentul va avea loc sâmbătă de la ora 19.00, la hotelul Zytto, al lui Răzvan Raţ. „Este un eveniment caritabil prin care ne propunem să strângem fonduri pentru amenajarea unui centru pentru persoanele cu diverse probleme de sănătate mintală. Ne adresăm în primul rând celor 80 de copii autişti care să nu mai fie să meargă la Bucureşti pentru a fi evaluaţi şi ajutaţi. Am început deja construirae centrului, dar acum lucrarea a fost abandonată din lipsă de fonduri”, a explicat Valeriu Iancu, preşedintele Asociaţiei Nagual.
Donaţia de participare la acest evenuiment este de 500 de lei, în timpul evenimentului având loc şi o licitaţie. Fotbalistul Râzvan Raţ va dona un tricou şi o minge de la Sahtior Donetk.

citeste totul despre: