Slatina: Ultim omagiu- Visi Ghencea, cetăţean de onoare al oraşului

Slatina: Ultim omagiu- Visi Ghencea, cetăţean de onoare al oraşului

Regizorul Mihai Lungeanu ( foto mijloc) şi Nora, fiica lui Visi Ghencea (dreapta) au vorbit despre omul de cultură slătinean

Omul de cultură slătinean Visi Ghencea care a murit pe 23 decembrie 2009 a primit titlul de cetăţean de onoare post-mortem la cea de-a V-a ediţie a festivalului Slatina, dragostea mea”, organizat de Zilele Oraşului.

Ştiri pe aceeaşi temă

În aplauzele publicului care s-a ridicat în picioare ca să îi aducă un omagiu omului de cultură şi actorului Visi Ghencea, regizorul Mihai Lungeanu a înmânat fiicei lui Visi, titlul de cetăţean de onoare al Slatinei. „Nu ştiu cum va fi Slatina fără Visi şi cum ne vom descurca noi de acum înainte fără sfaturile şi ideile lui. Visi a iubit publicul şi Slatina şi sunt convins că ne va ajuta de acolo de sus să facem ceva pentru viaţa culturală din acest oraş”, a spus Mihai Lungeanu.
Cu lacrimi în ochi, Nora, fiica lui Visi a acceptat distincţia oferită tatălui ei.
„Pe această scenă am jucat alături de tatăl meu pentru că m-a luat de mică la teatru. M-a adus aici să văd cum se nasc poveşti. Am jucat împreună în multe piese şi atunci am fost fericiţi. Teatrul i-a fost dragostea dintâi”, a spus Nora, fiica lui Visi Ghencea.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: