Slatina: O singură farmacie deschisă şi program normal la Spitalul Judeţean, de Revelion

Slatina: O singură farmacie deschisă şi program normal la Spitalul Judeţean, de Revelion

Personalul de la Spitalul Judeţean va lucra în regim normal

O singură farmacie din Slatina va fi deschisă de Revelion. La Spitalul Judeţean, cadrele medicale vor lucra în regim normal şi vor fi pregătite să răspundă cerinţelor cetăţenilor la trecerea dintre ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Farmacia nr. 103 „Catena“ din Slatina va fi singura din oraş deschisă în noaptea dintre ani. Astfel slătinenii care vor avea probleme de sănătate de Revelion, pot să cumpere medicamente numai de la farmacia de pe strada Independenţei care va fi deschisă non-stop.  Dacă problema nu se rezolvă cu medicamente, oamenii pot merge liniştiţi la spital unde se va lucra în regim normal. Cadrele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina se vor afla, ca de obicei la datorie. „Şi la Unitatea de Primiri Urgenţe dar şi la celelalte secţii ale spitalului se lucrează în regim normal de Revelion şi în primele zile ale noului an. Cadrele medicale vor fi pregătite să răspundă solicitărilor cetăţenilor“, a spus Cristina Tihan, purtătoarea de cuvânt a SJU Slatina.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările