Slatina: Primarul Darius Vâlcov dă în judecată agenţia Mediafax

Slatina: Primarul Darius Vâlcov dă în judecată agenţia Mediafax

Primarul a trimis agenţiei o adresă

Primarul Darius Vâlcov a declarat că va da în judecată agenţia de presă Mediafax care a anunţat în această dimineaţă că edilul a fost ridicat de procurorii DNA.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce reprezentanţii Serviciul Teritorial DNA Craiova au precizat că Darius Vâlcov nu este urmărit sau cercetat penal în vreo cauză, primarul Slatinei a declarat pentru Adevărul de Seară că va da în judecată agenţia de presă Mediafax pentru că i-a adus grave prejudicii de imagine. „Au publicat o ştire fără să o verifice. Nici măcar nu m-au sunat în această dimineaţă ca să mă întrebe dacă este adevărat ceea ce aveau de gând să scrie. Le-am trimis o adresă prin care le solicit datele pe care le-au avut atunci când au dat publicităţii aşa ceva. O să îi dau în judecată pentru că s-au jucat cu imaginea şi numele meu. Familia mea a fost speriată, m-au sunat toţi să vadă unde sunt, ce mi s-a întîmplat”, a spus primarul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările