Slatina: Primarul Darius Vâlcov despre Bercea Mondial: „Nu mi-e frică de astfel de oameni”

Slatina: Primarul Darius Vâlcov despre Bercea Mondial: „Nu mi-e frică de astfel de oameni”

Primarul Darius Vâlcov spune că nu se teme de Bercea

După ce interlopul Bercea Mondial a declarat că singurul său duşman în viaţă este primarul Darius Vâlcov, edilul susţine că nu se teme de ameninţările lui Sandu Anghel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul nu ia în seamă ameninţările lui Bercea. “Eu personal nu mă tem de astfel de oameni. Eu nu am ce discuta cu acest om nici în particular, nici în cadru instituţional. Primăria Slatina e singura instituţie ce se luptă cu Bercea Mondial pentru respectarea legii şi noi nu ne-am aflat, nu ne aflăm şi nu ne vom afla niciodată pe carnetul lui de cămătărie. Dacă ar fi respectat legea nici nu aveam procese cu el, dar nu este posibil să construieşti în centrul oraşului imobile hidoase ce se pot dărâma la orice cutremur şi care urâţesc peisajul urban”, a spus Vâlcov. Primarul a precizat că încurajează construirea de imobile în Slatina, dar cu autorizaţii şi care corespund cu arhitectura zonei. "Dacă Sandu Anghel ar demola clădirile neautorizate, ar primi autorizaţie pentru ridicarea altora, dar în conformitate cu regulile şi normele de urbanism. Trebuie să aducem aceste clădiri la stadiul o. Construcţia de noi imobile înseamnă locuri de muncă, dezvoltare, dar nu vrem ţigănii din punct de vedere urbanistic", a precizat primarul.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările