Slatina: Liber pentru doamnele din MAI, prime pentru doamnele din industrie

Slatina: Liber pentru doamnele din MAI, prime pentru doamnele din industrie

Angajatele Alro au avut ieri parte de un spectacol oferit de Palatul Copiilor

De ziua lor, femeile au fost astăzi răsfăţate. Unele au fost libere toată ziua, altele au lucrat cu jumătate de normă, iar altele au fost recompensate cu prime.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doamnele şi domnişoarele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt au primit flori şi cadouri din partea colegilor. „Cele 19 angajate ale IJJ Olt au fost felicitate de 1 şi 8 Martie şi au primit flori, mărţişoare şi cadouri constând în produse cosmetice. De asemenea, de ziua lor, colegele noastre au liber de la serviciu”, a spus Emanuel Botan, purtătorul de cuvânt al IJJ. Şi femeile din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt au primit liber astăzi. Potrivit purtătorului de cuvânt Alin Băsăşteanu, cele opt angajate ale unităţii au primit ieri flori şi mărţişoare, fiind felicitate de colegi. De aceeaşi surpriză au avut parte şi poliţistele din judeţul Olt, care astăzi au fost libere toată ziua, iar pe 1 Martie au lucrat doar o jumătate de zi, primind din partea colegilor mărţişoare, flori şi fiind "îndulcite" cu prăjituri, cafea şi suc.
De program redus s-au bucurat toate doamnele care lucrează în instituţiiile publice, acestea lucrând numai până la orele prânzului. La polul opus, cele care lucrează în privat nu au avut liber, însă au avut parte de mici atenţii din partea patronilor. Cele mai răsfăţate au fost angajatele de pe platforma industrială a Slatinei, care au primit prime consistente.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: