Slatina: O fetiţă de cinci ani a căzut în gol cinci etaje şi a scăpat cu viaţă

O fetiţă de cinci ani, de origine turcă, a căzut astăzi de la etajul cinci al unui bloc din cartierul Eugen Ionescu din Slatina.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma căzăturii Tunk Zubeyde a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Slatina unde medicii au reuşit să o stabilizeze, transferând-o în urmă cu o oră la terapie intensivă. Martorii aflaţi la faţa locului spun că au văzut copilul cum a căzut de pe fereastră şi s-a prăbuşit pe o alee din faţa blocului. „Am auzit un ţipăt şi am văzut-o cum încerca să se ţină de pervazul ferestrei şi am început să alerg spre ea, dar în următoarea clipă mâinile i-au cedat şi a căzut în gol de la etajul cinci”, ne-a povestit îngrozit Mihai Eremia de 35 de ani. Un alt martor spune că fetiţa a avut noroc pentru că în cădere a aterizt pe un aparat de aer condiţionat. „A căzut de la fereastră, a lovit un aparat de aer condiţionat care i-a mai atenuat căzătura, după care a aterizat pe o alee din faţa blocului”, mărturiseşte Vasile Ladă de 58 de ani. Fetiţa a fost lăsată singură acasă de părinţi, fiind încuiată în apartament.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările