Slatina: Elevii Şcolii Ştefan Protopopescu au plantat flori de Ziua Apei

Slatina: Elevii Şcolii Ştefan Protopopescu au plantat flori de Ziua Apei

Elevii au amenajat grădina şcolii

Zeci de elevi de la Şcoala Ştefan Protopopescu din Slatina împreună cu dascălii lor au împărţit pliante, au organizat expoziţii de desen şi scenete şi au amenajat grădina şcolii cu ocazia Zilei Mondiale a Apei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Zambilele şi panseluţele au fost plantate de elevi în curtea şcolii. „Apa este cea mai importantă pentru viaţă şi reprezintă trei sferturi din suprafaţa planetei. Am sărbătorit această zi plantând flori în curtea şcolii“, a spus Roberta Nicolae, elevă în clasa a IV-a la Şcoala Ştefan Protopopescu. Profesorii le-au dat o mână de ajutor şcolarilor pentru ca acţiunea să se bucure de succes. „Acţiunile de astăzi sunt organizate în parteneriat cu Agenţia pentru Protecţia Mediului. Un grup de elevi au fost reporteri pentru o zi şi au rezolvat chestionar pe stradă, alţii au împărţit pliante. O parte dintre elevi au plantat flori, iar alţii au organizat scenete“, a  precizat Larisa Cercelaru, consilier educativ în cadrul unităţii şcolare.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările