Sfârşit oribil pentru o bătrână de aproape 100 ani. Agresorul a supus-o la chinuri inimaginabile, folosindu-se de bastonul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa arhivă
Sursa arhivă

O bătrână în vârstă de 98 ani, extrem de vulnerabilă, a avut parte de un sfârşit oribil, greu de descris. Un tânăr de 19 ani, aflat sub efectul unor substanţe interzise, a pătruns în locuinţa ei pentru a fura, dar a bătut-o, a violat-o, i-a introdus bastonul în vagin şi a sugrumat-o.

Agresiunea s-a produs în noaptea de 30 spre 31.08.2020, în comuna Vultureşti din judeţul Olt.

„În jurul orelor 01:00-01:30, pe fondul consumului de anumite substanţe (posibil ţigară/joint), inculpatul a pătruns fără drept în curtea şi locuinţa victimei B.D., de 98 de ani, din com. Vultureşti, jud. Olt, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a acesteia, datorată vârstei (98 ani) şi stării de sănătate (victima se deplasa cu ajutorul unui baston), cu intenţia de a sustrage sume de bani, sens în care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu palmele, pumnii şi picioarele, fără însă a sustrage vreo sumă de bani, întrucât nu a găsit, iar, în continuare, profitând de aceeaşi stare de vulnerabilitate a victimei, a întreţinut, prin constrângere, raport sexual cu victima, continuând să o agreseze, după care i-a introdus în vagin un corp dur, respectiv bastonul de care victima se folosea pentru deplasare, iar, în final, a sugrumat victima cu consecinţa fracturii de os hioid, fapt ce determinat decesul, conform concluziilor preliminare întocmite de către SJML Olt“, sunt descrise cele întâmplate în comunicatul remis de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. 

În noaptea de 01/2.09.2020, la ora 00:45, procurorii au dispus reţinerea, pentru o durată de 24 ore, a unui tânăr în vârstă de 19 de ani, din corn. Vultureşti, sat Valea lui Alb, jud. Olt, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de tâlhărie calificată, omor calificat şi viol. 

Anchetatorii fac totuşi precizarea că punerea sub învinuire a unei persoane suspecte sau punerea în mişcare a acţiunii penale pentru o persoană inculpată reprezintă etape ale procesului penal, ce nu pot înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie. 

Pe aceeaşi temă: 

Bătrână de 84 de ani, imobilizată la pat, violată de strănepot. Cine l-a dat pe mâna poliţiştilor

Bătrână violată şi jefuită în propria casă. Agresorul sexual şi-a snopit în bătaie victima

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite