„Seră“ de cannabis într-o vilă în construcţie din Slatina. Traficantul a comercializat anul trecut o cantitate de droguri apreciabilă

„Seră“ de cannabis într-o vilă în construcţie din Slatina. Traficantul a comercializat anul trecut o cantitate de droguri apreciabilă

Cultura de cannabis a fost găsită într-o locuinţă aflată în construcţie, din Slatina

Un bărbat bănuit de trafic şi consum de droguri a fost condus la audieri, joi-dimineaţă, de poliţiştii BCCO şi procurorii DIICOT în urma percheziilor desfăşurate în Slatina, unde a fost descoperită o adevărată seră în care se cultiva cannabis.

Ştiri pe aceeaşi temă

La începutul lunii februarie, suspectul reţinut ed poliţişti a achiziţionat de pe un site de profil seminţe de cannabis, ulterior dezvoltând o cultură indoor. Avea în plan să comercialieze plantele ajunse la maturitate cu 50 lei/gram, clienţii fiind deja stabiliţi.

„La data de 14.03.2019, cu ocazia efectuării unei percheziţii la domiciliul inculpatului, a fost identificată o cultură indoor de cannabis, constând în 59 ghivece ce conţineau 63 plante cannabis, în stadii diferite de creştere, cu înălţimi cuprinse între 10-35 cm, împreună cu un sistem complet de înfiinţare şi dezvoltare vegetaţie (surse curent 600 w, lămpi pentru creşterea indoor a plantelor, ventilator, aerotermă, îngrăşăminte)“, au transmis reprezentanţii DIICOT.

În timpul cercetărilor s-a stabilit că afacerea începuse încă de anul trecut, când bărbatul a comercializat în total aproximativ 1 kilogram cannabis către diverse persoane din Slatina.
Patru persoane au fost conduse, în acest caz, la audieri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: