Se restricţionează din nou circulaţia pe podul peste râul Olt. Pentru o noapte circulaţia va fi deviată pe o rută ocolitoare

Se restricţionează din nou circulaţia pe podul peste râul Olt. Pentru o noapte circulaţia va fi deviată pe o rută ocolitoare

Defecţiunea apărută pe podul peste râul Olt determină de câteva ori pe an restricţii de circulaţie FOTO: arhivă

Lucrările de reparaţii la podul peste râul Olt, de la Slatina,  vor impune din nou restricţii de circulaţie, de data aceasta pentru 10 zile. Pentru o noapte circulaţia va fi deviată complet.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, 30 martie, se reiau lucrările pentru repararea defecţiunii apărute la podul peste râul Olt, de la Slatina, astfel că în perioada 30 martie – 10 aprilie 2017 se va circula pe un singur sens de mers, respectiv Craiova-Piteşti.

Pentru fluenţa în circulaţie vor fi montate semafoare, iar în 2 aprilie, de la miezul nopţii şi până la ora 6,00 dimineaţa, circulaţia autovehiculelor va fi deviată pe ruta ocolitoare ocolitoare DJ.546 -Slatina(Catedrală) – Teslui – Moşteni - D.N.64 Strejeşti – Pleşoiu - D.J.677(Salcia)-D.N.65.

„La aceeaşi dată, începând cu ora 0600, circulaţia va fi reluată pe podul de peste râul Olt, pe un singur sens (Craiova-Piteşti), până la finalizarea lucrării.

În toată această perioadă,  circulaţia va fi dirijată prin semafoare electrice, montate la extremităţile podului.

Pentru a preveni producerea unor accidente rutiere, recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă sporită la volan, să adapteze viteza de deplasare condiţiilor concrete de drum şi să păstreze distanţa în mers.“, transmite IPJ Olt. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările