Revelionul 2015, oferte şi tarife în Slatina pentru amatorii de distracţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Slătinenii care doresc să petreacă Revelionul în oraş, dar nu acasă, ci într-un cadru mai festiv, au la dispoziţie oferte demne de luat în seamă. În funcţie de buzunarul fiecăruia, aceştia îşi pot face calculele deoarece preţul unui meniu pentru Noaptea dintre Ani pleacă de la 200 de lei/persoană şi poate ajunge până la 350 lei.

Una dintre alternative decente poate fi întâlnit la Hotelul „Romtimex”, cotat la două stele. Amplasat pe strada Crişan, lângă bazarul Slatex, localul menţionat oferă, contra sumei de 200 de lei/persoană, un meniu bogat şi interesant. Astfel, în schimbul sumei menţionate, amatorii de distracţie în noaptea de Revelion vor avea parte de un aperitiv rece, un aperetiv cald, friptură, sarmale, fructe, băutura fiind inclusă.

Dacă detaliem, trebuie să menţionăm că, de exemplu, aperitivul rece va cuprinde: roşii, castraveţi, măsline, brânză, icre, lebăr, şorici, şunculiţă ţărănească, tobă, salam uscat, aspic, chifteluţe şi salată de vinete. Aperitivul cald conţine păstrăv la grătar şi cartofi natur cu lămâie. Friptura va fi un mix de carne la garniţă, cârnaţi ţărăneşti, garnitură de cartofi gratinaţi, salată de murături asortate. Sarmalele se vor servi cu mămăliguţă, smântână şi ardei muraţi. Dimineaţa se va servi o porţie de ciorbă de potroace. Meniul mai cuprinde fructe la discreţie, tort, iar băutura va fi inclusă: cafea, whisky – 100 ml., Garrone – 100 ml., şampanie, vin Merlot (roşu) sau Fetească regală/1 litru - la alegere, plus sucuri: Cola, Fanta, apă plată sau minerală. Ultima zi pentru rezervări este 23 decembrie.

Şi Hotelul „Senator” organizează un program special de Revelion, cu un meniu pe măsură. „Pentru început, se vor servi „tapas” (gustări tradiţionale spaniole, n.r.), apoi un aperitive cu fructe de mare cu creveţi, o gustare rece, o gustare caldă, sărmăluţe că mămăliguţă, friptură, tort. Băutura va fi servită stil „open-bar”: cafea, sucuri, vin alb şi vin roşu de la Cramele Cepari, whisky, Jack Daniels, Chivas regal, Campari, vodcă Finlandia, şampanie, apă plată şi minerală Borsec. Atmosfera va fi animată de formaţia Taverna şi Sorin de la Slatina. Preţul unui asemenea meniu la hotelul menţionat este pe măsură: 350 lei/persoană”, a declarat unul dintre reprezentanţii localului.

Nu în ultimul rând, Hotelul „Bulevard Prestige” poate fi şi el o alternativă de luat în seamă pentru cei care vor să se distreze de Revelion în altă parte decât acasă. Meniul va fi compus dintr-o gustare tradiţională (tobă, şunculiţă ţărănească, lebăr, şorici, brânză), un aperitiv rece (ruladă cu cremă de brânză şi somon fume, tartină cu icre de crap, mozzarella, ruladă de curcan umplută cu caise confiate, ruladă de pui), musse de ton şi capere pe pat de castravete, măsline marinate, frigărui cu caşcaval afumat cu struguri, salată-aperitiv. Gustarea caldă este reprezentată de somon la cuptor cu rozmarin şi garnitură de orez sălbatic, şampanie. Felul principal este dat de muşchiuleţ de porc împănat şi ruladă de curcan, cartofi la cuptor cu rozmarin şi salată de ardei copt. La toate acestea se adaugă tort, cafea, fructe, alune, sărăţele. Băutura de revelion va fi tot stil „open-bar”: whisky, Cinzano, Mojito, gin tonic, Cuba libre, sucuri, cocktailuri, apă minerală+plată. Atmosfera va fi întreţinută de formaţia Diamant. Rezervările se fac după principiul „primul venit, primul servit”.
 

Vă mai recomandăm, pe aceeaşi temă:

Meniuri sofisticate şi muzică de calitate. Ce propun restaurantele şi cluburile din Craiova pentru seara de Revelion

Hotelurile de la munte, aglomerate de sărbători. Ce variante au turiştii care vor să meargă la schi în Vâlcea

Ofertele restaurantelor din Bârlad pentru Revelion 2015. Preţul variază între 100 şi 258 lei /persoană

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite