Răsturnare spectaculoasă pe E 574, în judeţul Olt. Şoferul a scăpat nevătămat

Răsturnare spectaculoasă pe E 574, în judeţul Olt. Şoferul a scăpat nevătămat

Un şofer dintr-o comună din apropierea municipiului Slatina, judeţul Olt, s-a răsturnat pe drumul european E 574, într-o curbă periculoasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Viteza mare şi carosabilul umed au stat la baza evenimentului rutier în urma căruia şoferul, un bărbat în vârstă de 65 ani, din valea Mare, judeţul Olt, a scăpat nevătămat. Maşina pe care o conducea, una de teren, s-a răsturnat într-o cursă deosebit de periculoasă, alovind separatorul de sens şi ajungând în cele din urmă în şanţ. La sosirea poliţiştilor şoferul reuşise să iasă din maşină. 
„Poliţiştii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat faptul că un bărbat de 65 de ani, din comuna Valea Mare, aflat la volanul unui autoturism, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă şi la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a lovit parapetele care separă sensurile de mers, fiind proiectat în şanţ, unde s-a răsturnat”, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Olt.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: