Răsturnare de situaţie în cazul femeii despre care s-a crezut că a fost împuşcată accidental de soţ. Poliţiştii cercetează acum două familii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrurile s-au petrecut cu totul altfel decât s-a spus în primă fază, spun poliţiştii
Lucrurile s-au petrecut cu totul altfel decât s-a spus în primă fază, spun poliţiştii

Femeia împuşcată accidental de soţ, vineri-seara, în localitatea Poboru, şi care se află în stare gravă la spital, participa, de fapt, alături de o altă familie, la o partidă de vânătoare ilegală.

Soţul femeii de 29 ani, fost paznic al unui fond de vânătoare din Poboru, şi un prieten al acestuia, un bărbat de 39 ani, au pus la cale o partidă de vânătoare ilegală. Şi-au luat soţiile şi au plecat spre pădure, iar în maşină, arma prietenului soţului femeii vătămate s-a descărcat. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru braconaj şi vătămare cororală din culpă, iar lucrurile sunt încă departe de a fi fost elucidate.

Un bărbat a anunţat, prin 112, vineri-seara, 8 februarie 2019, că o femeie este rănită grav, la Poboru, şi că are nevoie de ajutor, fără, însă, să spună clar despre ce este vorba. O ambulanţă s-a deplasat spre caz, iar femeia, rănită grav la braţul drept, a fost preluată de pe traseu. Prezenta sângerare masivă şi i se prăbuşise tensiunea, medicii SJU Slatina ducând-o în sala de operaţie. În cele din urmă a fost transferată al Spitalul Floreasca din Bucureşti, medicii slătineni vorbind de riscul ca femeia să-şi piardă antebraţul drept.

„În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că la data de 8 februarie, în jurul orei 19,00, doi bărbaţi, de 39 şi 30 de ani, se deplasau cu autoturismul către o partidă de vânătoare organizată ilegal pe raza comunei Poboru. o femeie, de 29 ani, din comuna Poboru, care era pasageră pe bancheta din spate, a fost împuşcată accidental cu arma de vânătoare deţinută în mod legal de bărbatul de 39 ani, din oraşul Scorniceşti. Femeia a fost transferată la o unitate spitalicească din municipiul Bucureşti“, a transmis IPJ Olt printr-un comunicat, menţionându-se faptul că cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi braconaj cinegetic.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite