Raportul care confirmă că Alexandra Măceşanu a fost arsă în curtea casei lui Gheorghe Dincă „cu o probabilitate de 99,93%“

Raportul care confirmă că Alexandra Măceşanu a fost arsă în curtea casei lui Gheorghe Dincă „cu o probabilitate de 99,93%“

Investigatori în curtea casei lui Gheorghe Dincă FOTO Mediafax

Oficialii DIICOT au emis luni, 2 septembrie, un comunicat de presă referitor la cel mai recent raport de expertiză furnizat de Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici“ în cazul crimelor de la Caracal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii DIICOT arată în comunicat că medicii legişti le-au furnizat un raport de expertiză referitor la analizele tuturor probelor biologice recoltate de investigatori din cazanul în care Alexandra Măceşanu a fost incinerată de Gheorghe Dincă.

Redăm, mai jos, comunicatul DIICOT:

„Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În cursul acestei zile, Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN – expertiză genetică judiciară – în ceea ce priveşte pe victima minoră M.A.M.

Din concluziile raportului de expertiză medico – legală rezultă faptul că, analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, găsite cu ocazia cercetării la faţa locului în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, a condus la evidenţierea unui profil ADN unic, aparţinând unei persoane de sex feminin.
De asemenea, din raportul de expertiză medico – legală rezultă faptul că, persoana de sex feminin evidenţiată în urma analizelor genetice a probelor biologice de os este victima minoră M.A.M, cu o probabilitate de 99,93%“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: