VIDEO Procuror DIICOT: „Se vor avea în vedere şi gropile acelea cu beton şi ciment“

VIDEO Procuror DIICOT: „Se vor avea în vedere şi gropile acelea cu beton şi ciment“

Principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal a fost adus, vineri, 2 august 2019, în curtea locuinţei sale, unde au fost reluate cercetările după mai multe zile de pauză. Ce spune DIICOT despre anchetă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Gheorghe Dincă a fost audiat timp de nouă ore în noapte de joi spre vineri, 1 /2  august 2019, iar vineri-dimineaţă a fost adus de la Bucureşti la Caracal, unde au fost reluate cercetările la faţa locului. Inculpatul  şi-a menţinut declaraţiile, a declarat procurorul-şef DIICOT Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al instituţiei care a preluat cercetarea cazului. Mai mult, Dincă ar fi oferit noi indicii.

„Cu mandat de percheziţie, am intervenit la domiciliul inculpatului, urmare a preluării dosarului de la la DIICOT – ST Craiova, la structura centrală. Vom efectua o cercetare criminalistică, complexă şi amănunţită, cu poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri – Poliţia Capitalei, Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate, Institutul Naţional de Criminalistică, precum şi cu Serviciul Criminalistic din Poliţia Capitalei, şi când vorbesc de o acţiune de cercetare complexă mă refer la faptul că vor fi sectorizate toate zonele, vor fi cercetate cu echipe diferite. De asemenea, se vor avea în vedere şi gropile acelea cu beton şi ciment, după ce în prealabil vom face o degajare a zonelor respective“, a spus Porime.

Reprezentanta DIICOT a făcut menţiuni şi despre noile declaraţii ale lui Dincă.„Inculpatul şi-a menţinut declaraţiile, a mai oferit noi indicii, care vor fi valorificate şi verificate în cadrul anchetei. Noi am solicitat de ieri instanţei de judecată mandat de percheziţie domiciliară“, a mai spus Porime, făpră să precizeze dacă vor fi făcute verificări şi în alte zone decât locuinţa inculpatului.  „Vom vedea ce decide procurorul de caz“, a spus Porime.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările