Primarul Slatinei, Emil Moţ: „Este responsabilitatea noastră să alegem PSD, în defavoarea unei singure persoane“

Primarul Slatinei, Emil Moţ: „Este responsabilitatea noastră să alegem PSD, în defavoarea unei singure persoane“

Vineri, la Slatina, Paul Stănescu a dat un prim semnal cu privire la poziţionarea faţă de Liviu Dragnea FOTO: Alina Mitran

Preşedintele executiv al PSD Olt şi preşedintele PSD Slatina şi-au declarat susţinerea faţă de şeful lor, Paul Stănescu, „salutând“ asumarea declaraţiei politice a vicepremierului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, a declarat, miercuri, că s-a discutat cu membrii din conducerea filialei judeţene Olt înainte ca Paul Stănescu să-şi asume declaraţia despre starea PSD care ţine încă agenda naţională:

„Domnul Paul Stănescu a spus că în problemele care există la nivel naţional, dacă ar fi să aleagă între un prieten şi partid va alege partidul, în urma acelei declaraţii noi am avut şi un Comitet Executiv care, cu unanimitate de voturi, l-a împuternicit pe domnul Paul Stănescu să ia cele mai bune decizii la Bucureşti în ceea ce priveşte partidul. Iată, astăzi a venit şi soluţia. Bineînţeles că susţinem această soluţie şi deciziile vor fi în consecinţă. (...) E preşedinte executiv, în mod nomal Viorica Dăncilă ar trebui să preia conducerea până la organizarea unui nou congres. Dacă mă întrebaţi, ca o părere personală, e foarte clar: în orice partid, de-aia există un preşedinte executiv, ca atunci când preşedintele de facto nu poate să-şi exercite funcţia să poată fi preluată această funcţie“.

Un mesaj în acelaşi sens a transmis, joi, şi preşedintele PSD Slatina, primarul Slatinei, Emil Moţ, precizând: „În calitate de preşedinte al PSD Slatina am mandatat poziţia domnului preşedinte Paul Stănescu referitoare la starea organizatorică a PSD. Oamenii aşteaptă de la noi proiecte viabile pentru o viaţă mai bună şi susţin actuala guvernare care a reuşit să aducă un plus economic şi social cât şi o infuzie majoră de capital în scoli şi grădiniţe, drumuri, apă şi canalizare, în absorbţia de fonduri europene.

Avem nevoie de linişte politică şi susţinere pentru a realiza ceea ce am promis electoratului, astfel că salutăm asumarea declaraţiei politice a domnului Paul Stănescu, alături de alţi lideri ai PSD, într-un cadru larg, care a identificat cauzele scăderii partidului nostru în sondaje, dar mai ales soluţiile obiective şi tranşante care se impun pentru redresarea acestei situaţii“, a transmis şeful organizaţiei municipale, reluând, de altfel, şi vorbele şefului Paul Stănescu: „în faţa situaţiei de criză este responsabilitatea noastră să alegem PSD, în defavoarea unei singure persoane“.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările