Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu: „La Olt prefigurăm un scor istoric“

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu: „La Olt prefigurăm un scor istoric“

Preşedintele PNL Olt, care este şi primarul comunei Cungrea, unde prezenţa a depăşit într-o secţie 100%, a declarat duminică seara că PNL va înregistra un scor istoric.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Scorul PNL la aceste alegeri este mult mai mare decât cel anunţat de exitpoll-uri, dar n-aş vrea să fac nicio speculaţie până când nu vom avea primele rezultate parţiale. Ţin însă să mulţumesc tuturor oltenilor care au ieşit atât la Alegerile Europarlamentare, cât pentru Reeferendum, s-a înregistrat o prezenţă istorică, zic eu, 51% la nivelul judeţului Olt la Alegerile Europarlamentare. Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor mei de campanie, tuturor preşedinţilor de organizaţii, vreau să fac un apel la toţi reprezentanţii noştri din secţiile de votare, ca atenţia să fie foarte-foarte mare în desfăşurarea procesului de numărare, misiunea noastră se încheie în momemntul în care sunt semnate procesele verbale“, a spus Vopiculescu, precizând că se prefigurează pentru organizaţia olteană un „scor istoric“. „Mulţumim oltenilor, este o victorie mare a PNL, se va situa pe primul lor, de asemenea, în Olt prefigurţm un scor istoric la aceste alegeri“, a mai spus Voiculescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: