Preşedintele PNL Olt a murit. „I s-a făcut rău, a trezit-o pe soţie, însă până să ajungă ambulanţa s-a stins“

Preşedintele PNL Olt a murit. „I s-a făcut rău, a trezit-o pe soţie, însă până să ajungă ambulanţa s-a stins“

Ion Moisescu (dreapta), alături de preşedintele PNL, Ludovic Orban FOTO: Facebook Ion Moisescu

Ion Moisescu, preşedintele PNL Olt, a încetat din viaţă în această dimineaţă, în urma unui infarct. Împlinise 50 de ani în această vară.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ora 9.00 - Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Olt, medicul Alina Duminică, a confirmat că apelul la 112 a venit la ora 4.15. „Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator. S-a executat protocolul de resuscitare, însă starea pacientului nu s-a îmbunătăţit. S-a constatat decesul“, a declarat dr. Alina Duminică.

Ştirea iniţială

Tragedia s-a petrecut în locuinţa sa din Scorniceşti. Familia a apelat în această dimineaţă, în jurul orei 5.00, Ambulanţa, însă medicii n-au mai putut să facă nimic.

„E adevărat, din păcate, s-a întâmplat în această dimineaţă. I s-a făcut rău, pe la 5,00, a trezit-o pe soţie, care a sunat la ambulanţă, însă până să ajungă, s-a stins“, a declarat Ion Prioteasa, primarul oraşului Scorniceşti, prieten al preşedintelui PNL Olt. 

„Mie nu-mi vine să cred, sun şi eu, dar nu-mi răspunde nimeni. El a zis acum câteva zile că simte nişte înţepături şi i-am recomandat să facă investigaţii. Nu pot să cred că e aşa, n-a mai avut PNL Olt un asemenea preşedinte.... niciodată. Ce pot să spun. Nu-mi explic! Era un om pe care niciodată nu l-am auzit înjurând, un om deosebit, pe nimeni n-a supărat, ţinea totul în el“, a spus dr. Viorel Dumitrescu, consilier judeţean PNL.

Ion Moisescu a fost ales în această primăvară, în urma congresului PNL Olt, preşedinte al organizaţiei.

Ultima postare pe Facebook a preşedintelui PNL Olt: PSD  a luat o decizie cu care nu este de acord

citeste totul despre: