Premieră teatrală la Slatina: “Noaptea asasinilor”

Premieră
teatrală la Slatina: “Noaptea asasinilor”

Imagine din timpul spectacolului "Noaptea asasinilor"

Amatorii de teatru sunt invitaţi, luni – 20 aprilie, la premierea piesei intitulate “Noaptea asasinilor” scrisă de dramaturgul spaniel Jose Triana, dar adaptată în regia lui Laurenţiu Tudor. Piesa va fi pusă în scenă la Centrul Cultural “Eugen Ionescu“ din municipiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Piesa de teatru spune povestea a trei copii închişi în trupurile unor adulţi, care se joacă de-a asasinii în căutarea propriei libertăţi. În atmosfera generalizată de joacă, cei trei îşi exprimă frustrări, suferinţe, dar şi idealuri. Se trece într-un ritm alert de la un joc - la altul, de la ironie şi umor - la situaţii dure, cei trei protagonişti ai piesei oferind un spectacol ce promite să prindă spectatorii mai ales din punct de vedere emoţional.

Din distribuţia piesei fac parte actorii: Anca Maria Ghiţă, Patricia Ionescu, Alexandru Măndoiu, regia fiind semnată de Laurenţiu Tudor.

Biletele pentru acest spectacol s-au pus deja în vânzare la Centrul Cultural “Eugen Ionescu“, preţul unui bilet fiind de 12,5 lei. Ora de începere: 18.30.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările